Μουσική, χορός, θέατρο, performances και πολλές ακόμα δράσεις στην Αθήνα για όλη την οικογένεια, χωρίς εισιτήριο.

Εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων

Σε μία από τις πιο όμορφες στοές του κέντρου, τη στοά Moxy (Σταδίου 65, στην Ομόνοια) θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτυ με πολλή μουσική και χορό, με τραγούδια που θα επιλέγουν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Best 92.6. Επίσης, από τις 12 έως τις 31 Δεκεμβρίου, δέκα αγαπημένοι συγγραφείς αναλαμβάνουν να μάς ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο των αγαπημένων τους βιβλίων, επιλεγμένων από βιβλιοπωλεία της πόλης.

Ερχεται η πιο ζεστή Πρωτοχρονιά

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ 17.00 | «Χριστουγεννιάτικα έθιμα και παραδόσεις» Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας από 8 ετών και άνω. Ανακαλύπτουμε χριστουγεννιάτικα έθιμα και παραδόσεις από όλη την Ελλάδα. *Δηλώσεις συμμετοχής: 2108846021 (Δευτέρα – Παρασκευή, 11.00 – 16.00).

Πρωτοχρονιάτικο gala με τα ωραιότερα μιούζικαλ

Τζαζ Μουσική στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί συναυλία από το  Γκρουπ των σπουδαστών του Τζαζ Τμήματος του Ωδείου Αθηνών. (Στράτος Παπαϊωάννου | ντραμς, Νικόλας Παπαχρυσός | μπάσο, Φοίβη Πεχλιβανίδη | πιάνο, Φωτεινή Βαρελάκη | τραγούδι, Ιακώβη Βελέκου | τραγούδι, Μαριαλένα Βαρελά | τραγούδι, Υπεύθυνος καθηγητής: Δημήτρης Καλαντζής).

29/12 στις 19.00

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη

«Η γιορτή των παιδιών – Τα χαμόγελα των αγγέλων»,  στον Πολυχώρο Α. και Μ. Καλουτά

Την Πέμπτη 29/12, μία θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια από το Λαϊκό Ελληνικό Θέατρο «Θέσπις». Με έμπνευση από το θεατρικό έργο «Η τσουκάλα με το χρυσάφι» του Λατίνου συγγραφέα Τίττου Μάκκιου Πλαύτου και τον Φιλάργυρο του Μολιέρου, το λαϊκό ελληνικό θέατρο Θέσπις και ο συγγραφέας και ηθοποιός Θάνος Ζήκας παρουσιάζουν μια κωμωδία καταστάσεων πλούσια σε συναισθήματα.

29/12 στις 19:30

Πολυχώρος «Άνα και Μαρία Καλουτα» Δήμου Αθηναίων, Τιμοκρέοντος 6Α , Αγ. Σώστης – Νέος Κόσμος

Αθλητισμός και Ευεξία στο ΚΠΙΣΝ

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προσκαλεί παιδιά και εφήβους να παρακολουθήσουν τα προγράμματα Αθλητισμού και Ευεξίας που προσφέρει. Νήπια (3 έως και 5 ετών), παιδιά δημοτικού (6 έως και 12 ετών), έφηβοι (13 έως q1και 17 ετών), θα έχουν την ευκαιρία να να δοκιμάσουν το ολυμπιακό άθλημα της τοξοβολίας, καγιάκ στο κανάλι, στιβομαχίες, δημιουργική ενόργανη, χορό, γιόγκα και πολλές άλλες δραστηριότητες και αθλήματα.

29/12 στις 08.00 – 21.00

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Ευριπίδου και Λ.Συγγρού