Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γύρω από το ερώτημα σχετικά με το ποιο είναι το πιο hot ζευγάρι αυτήν την περίοδο στην ελληνική showbiz, καθώς όλα τα φώτα είναι πάνω στο ειδύλλιο της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Το ζευγάρι μετράει πάνω από ένα χρόνο σχέσης, ενώ όπως είχε πει και η Δέσποινα σε συνέντευξή της, είχε καταλάβει από τη γνωριμία τους και μόνο, πως υπάρχει χημεία, κάτι που είναι πλέον φανερό σε όλο τον κόσμο.

Βασίλης Μπισμπίκης: Το οικόπεδο στην Κρήτη για τα μάτια της Δέσποινας Βανδή

Τα καυτά φιλιά της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη

Μάλιστα, ο φακός τους «έπιασε» σε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο την παραμονή των Χριστουγέννων πού αλλού; Στο Enastron!

Εκεί όπου εμφανίζεται η Βανδή, με τον Βασίλη της να είναι κάτω από τη σκηνή και να την καμαρώνει.

«Ναι. Ήταν κάτι που υπήρχε. Ένας ηλεκτρισμός. Υπήρχε όλη αυτή η ζεστασιά στην ψυχή. Από το να κοιτάς τον άλλον μέχρι να επικοινωνείτε. Δεν καταλαβαίναμε ακριβώς τι συμβαίνει, αλλά νιώθαμε ότι κάτι συμβαίνει. Εγώ δηλαδή δεν το ήξερα. Εκείνος, από την άλλη, έλεγε ότι ήταν σίγουρος. Εγώ σκεφτόμουν ότι μπορεί όσο τον γνώριζα καλύτερα να χανόταν ο ενθουσιασμός και ο θαυμασμός. Αλλά δεν συνέβη αυτό το πράγμα και αυτό που ένιωθα όλο και δυνάμωνε» είχε πει η Δέσποινα Βανδή για τη σχέση της με τον ηθοποιό.

«Από την πρώτη στιγμή. Νομίζω ότι αυτό που μας ένωσε τόσο δυνατά με τον Βασίλη ήταν η αλήθεια μας. Στην αρχή κάναμε παρέα. Δεν γίναμε αμέσως ζευγάρι, πέρασε ένα αρκετά μεγάλο διάστημα. Και σε αυτή την παρέα που κάναμε αισθανόμασταν ότι κουμπώνουμε ολοένα και περισσότερο. Είναι πολλά τα κοινά μας» είχε συμπληρώσει.