Κοντά δεκαεπτά χρόνια από τη δολοφονία του Άλεξ, η υπόθεση βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Μανώλη Αναστασάκη, που μίλησε στο «Τούνελ», οι Αρχές με τα νέα στοιχεία και τις μαρτυρίες που προσκομίστηκαν, έχουν πλέον πειστεί ότι συντρέχει σοβαρός λόγος να γίνει νέα έρευνα σε συγκεκριμένο χώρο στην Μπαρμπούτα, όπου η «άγουρη» συμμορία άφησε το πτώμα του παιδιού.

Κάποιοι ενήλικες από το περιβάλλον τους με διασυνδέσεις στη νύχτα φρόντισαν να εξαφανίσουν τη σορό του στην κοντινή περιοχή. Σε συνεργασία με τον εισαγγελέα και τον καθηγητή του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Γεωφυσικής του ΑΠΘ, Γρηγόρη Τσόκα, θα συντονίσουν το νέο κύκλο ερευνών.

Συνταρακτικά στοιχεία για την υπόθεση του Αλεξ οδηγούν σε νέες έρευνες

Ο κύριος Αναστασάκης δήλωσε αισιόδοξος για την εξέλιξη των ερευνών και την πορεία της υπόθεσης.

«Οι Αρχές φέρεται να έχουν εντοπίσει ένα συγκεκριμένο χώρο όπου θα γίνει η έρευνα. Είμαι αισιόδοξος ότι και αυτή η υπόθεση με τη δική σας συμβολή θα φτάσει στην εξιχνίασή της».

Από την πλευρά της, η Αγγελική Νικολούλη έστειλε ένα ιδιαίτερο μήνυμα κατά τη διάρκεια της εκπομπής όταν συνομίλησε με τον δικηγόρο της οικογένειας. «Θα τα πούμε εκτός αέρα για κάτι σοβαρό που έχει έρθει, εφόσον ήδη εσείς θα έρθετε σε επαφή με τον εισαγγελέα στη Βέροια είναι και κάτι άλλο που νομίζω ότι πρέπει να ελέγξει».

Κατόπιν, η Αγγελική Νικολούλη πρόσθεσε: «Εάν σας χτυπήσει την πόρτα η Αστυνομία, με εντολή εισαγγελέα, ανοίξτε, γιατί εν αγνοία σας έχει διαπραχθεί ένα έγκλημα στην αυλή σας. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, αλλά ξέρετε».

«Ευχαριστώ που επιμένετε για να βρεθεί ο γιος μου…»

Η Νατέλα, η τραγική μάνα του Άλεξ που περιμένει όλα αυτά τα χρόνια καρτερικά να λάβει τις απαντήσεις που ζητά, μίλησε στο «Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη για τις εξελίξεις στην υπόθεση.

«Μου κάνει εντύπωση η επιμονή σας μετά από όλα αυτά τα χρόνια, που το συνεχίζετε. Μερικές φορές, πραγματικά περνάνε δεκαετίες ώσπου να μάθει κάποιος την αλήθεια. Θέλουμε να λύσουμε αυτόν τον άσχημο γρίφο για να μείνουν λιγότερες αναπάντητες ερωτήσεις και στον κόσμο. Εγώ δεν μπορώ να το αφήσω. Εδώ μιλάμε για τη μοίρα ενός αγοριού που δυστυχώς δεν εξελίχτηκε καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με περίσσιο κουράγιο και μεγαλείο ψυχής, πρόσθεσε:

«Χρειάστηκαν και πολλά χρόνια και μεγάλη προσπάθεια για να βγει κάτι. Εγώ είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω ό,τι μου επιφυλάσσει η μοίρα παρακάτω, γιατί πρέπει να μάθουμε τι συνέβη. Αν φτάσουμε σε κάποιο αποτέλεσμα, θα είναι λύτρωση για όλους μας. Εμείς αυτό που περιμένουμε τώρα, είναι να γίνουν επιπλέον έρευνες».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από