Συναγερμός σήμανε στη Ρώμη, όταν ένας ένοπλος μπήκε σε μπαρ και άνοιξε πυρ, με τα ΜΜΕ της Ιταλίας να μεταδίδουν ότι υπάρχουν νεκροί καθώς και τραυματίες.

Στη Ρώμη έχει ήδη κινητοποιηθεί η αστυνομία, ενώ αναμένεται περεταίρω ενημέρωση και από τις αρχές της Ιταλίας.

Τέσσερις νεκροί

Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες από την  La Repubblica τέσσερις άνθρωποι  έχασαν τη ζωή τους και δύο ακόμα τραυματίστηκαν σοβαρά.

Τι συνέβη

Ένοπλος μπήκε σε μπαρ στην Ρώμη στις 09:30 το πρωί και άρχισε να πυροβολεί. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, oι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους (τρείς γυναίκες) και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν, οι τρεις από αυτούς σοβαρά.

Το μπαρ όπου σημειώθηκε η τραγωδία βρίσκεται στα βορειοανατολικά στο via Monte Gilberto στην περιοχή Fidene. Σύμφωνα με την ιταλική «La Repubblica», η οποία επικαλείται επίσημες πηγές, από ότι φαίνεται οι πυροβολισμοί έπεσαν την ώρα που στο μπαρ δινόταν μία συναυλία από ένα μουσικό συγκρότημα.

Φωτογραφίες από το σημείο που έπεσαν οι πυροβολισμοί

Στον τόπο της επίθεσης έφτασαν αμέσως τα περιπολικά της αστυνομίας, αλλά και ασθενοφόρα. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό αν ο δράστης της επίθεσης έχει εντοπιστεί ή συλληφθεί.