Σφαίρα στο κεφάλι, σύμφωνα με πληροφορίες, δέχθηκε ο 16χρονος στην καταδίωξη που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Ο έφηβος, σταμάτησε να βάλει βενζίνη σε πρατήριο στην οδό Μοναστηρίου και έφυγε δίχως να πληρώσει.

Ειδικότερα, σφαίρα στο κεφάλι, σύμφωνα με πληροφορίες, δέχθηκε ο 16χρονος οδηγός του συμβάντος με τους πυροβολισμούς και την καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΙ. Νοσηλεύεται στην εντατική στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο ενώ υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός έφυγε από βενζινάδικο επί της οδού Μοναστηρίου, χωρίς να πληρώσει τα καύσιμα που έβαλε. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, σύμφωνα με την οποία το όχημα εντοπίστηκε στην περιοχή, ωστόσο ο ανήλικος οδηγός αγνόησε τα σήματα να σταματήσει και ανέπτυξε ταχύτητα.

Καθώς έφτασε στη Συμμαχική οδό, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, επιχείρησε να εμβολίσει περιπολικό, ενώ στην προσπάθειά τους οι αστυνομικοί να τον ακινητοποιήσουν, έριξαν πυρά.

Τελικά, ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, προσέκρουσε σε τοιχίο και ακινητοποιήθηκε. Διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο ανήλικος, ο οποίος σύμφωνα με την ΕΡΤ, είναι Ρομά, απάντησε στα πυρά των αστυνομικών. Η κατάστασή του είναι ιδιαίτερα σοβαρή.