Τη μεγαλύτερη μάχη προκειμένου να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή δίνει νεογνό μόλις λίγων ημερών που νοσεί με κοροναϊό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το κοριτσάκι περίπου 25-35 ημερών μεταφέρεται εσπευσμένα από το Βενιζέλειο στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.
Το κοριτσάκι που εμφάνισε συμπτώματα της νόσου Covid 19 πριν μερικές ημέρες βρίσκονταν νοσηλευόμενο στο Βενιζέλειο ωστόσο σήμερα το μεσημέρι η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση με αποτέλεσμα οι ιατροί να κρίνουν ως απόλυτη αναγκαία τη διακομιδή του στο ΠΑΓΝΗ.
Άμεσα σήμανε συναγερμός τόσο στα δύο νοσοκομεία όσο και στο ΕΚΑΒ για την ταχύτερη μεταφορά του κοριτσιού που παλεύει με την πιο ύπουλη νόσο των ημερών μας για να μπορέσει να κρατηθεί στη ζωή.
- Τριπλή επιστροφή ενοικίου σε γιατρούς, νοσηλευτές και εκπαιδευτικούς στην περιφέρεια – Τα ποσά και τα δικαιολογητικά
- Μέχρι εδώ δημιουργούνται άστρα: Οι επιστήμονες βρήκαν το όριο του Γαλαξία; – Τι δείχνει νέα ανακάλυψη
- Εντυπωσιακή ανακάλυψη: Ίχνη δεινοσαύρων 132 εκατ. χρόνων αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της Κρητιδικής περιόδου






