Το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, έχει καταφέρει φέτος να κερδίσει τις καρδιές του ελληνικού κοινού, καθώς και μία θέση στη δημοφιλή πλατφόρμα του Netflix, όπου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και να παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αναρτά συχνά στο Instagram, στιγμιότυπα και βίντεο από τα γυρίσματα της σειράς και την προετοιμασία των ηθοποιών.

Αυτή τη φορά, με ένα βίντεο αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο γυρίστηκε η σκηνή, κατά την οποία το πτώμα του «Χαράλαμπου», τον οποίο ενσαρκώνει ο Γιάννης Τσορτέκης, πετιέται στη θάλασσα.

Ο δημιουργός και σκηνοθέτης της σειράς μάλιστα σημείωσε στη λεζάντα της δημοσίευσής του, ότι ο ηθοποιός έμεινε κάτω από την επιφάνεια του νερού για περισσότερα από 40 λεπτά με τους δύτες, να του παρέχουν οξυγόνο μέχρι να γυριστεί η σκηνή.

Δείτε την ανάρτησή του

«Γυρίσματα με κρύο… Για τις ανάγκες αυτού του γυρίσματος ο Γιάννης Τσορτεκης έμεινε κάτω από το νερό πάνω από 40 λεπτά με τους δύτες να του παρέχουν οξυγόνο έως ότου γυριστεί η σκηνή. Παράλληλα στο σχολείο με την Συμφωνική Ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη, να γυρίζουμε μια από τις πιο κρύες αλλά και πιο αγαπημένες μου στιγμές της σειράς» γράφει.