Πίσω τους έχουν αφήσει ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Γιώργος Μάγγας την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί πριν από λίγο καιρό, όταν ο πρόεδρος του ΣΕΗ έγραψε στα social media ότι ο βιρτουόζος του κλαρίνου είχε πεθάνει, για να ανακαλέσει λίγο μετά και να ζητήσει συγγνώμη.
Τότε, ο Γιώργος Μάγκας είχε δηλώσει δημόσια πως σκέφτεται να κάνει μήνυση στον ηθοποιό, ενώ ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε κάνει γνωστό πως είχε πέσει θύμα παραπληροφόρησης.
- Διαβάστε επίσης: Κούγιας κατά Μπιμπίλα: Μετά τον ηθικό θάνατο του Λιγνάδη έφτασε στο σημείο να «πεθάνει» και τον Μάγγα
Σήμερα, οι δύο άντρες ποζάρουν μαζί, χαμογελαστοί και μονιασμένοι και μάλιστα συνεργάζονται για χάρη ενός διαφημιστικού.
Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέβασε τη φωτογραφία με τον Γιώργο Μάγγα αλλά και τη σύζυγό του, Τζούλη, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα:
«Με τον αγαπημένο μου Γιώργο Μάγγα που λίγους μήνες πριν μια παρεξήγηση πήγε να χαλάσει την ωραία σχέση μας, με συνευθύνη πολλών! Στο γυρίσματα του διαφημιστικού περάσαμε υπέροχα με τους υπεύθυνους της διαφημιστικής και με όλους τους ηθοποιούς και perfomer που συνεργαστήκαμε και φυσικά με την υπέροχη σύντροφο του Γιώργου, την μοναδική Τζούλη».
Η ανάρτησή του
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Δείχνει την κυβέρνηση ο Ντίλιαν για το σκάνδαλο υποκλοπών: «Παρέχουμε τεχνολογία μόνο σε κυβερνήσεις και αρχές επιβολής του νόμου»
- Συντριβή ιπτάμενου τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ: Ο καθοριστικός ρόλος αυτών των αεροσκαφών στον πόλεμο
- Ο Ντόναλντ Τραμπ λέει ότι ο πόλεμος εναντίον του Ιράν εξελίσσεται πολύ γρήγορα






