Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα έρχονται καθημερινά στο φως για την φρικιαστική υπόθεση με τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια.

Ο 34χρονος που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τα Σεπόλια μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» μέσα από τις φυλακές και υποστηρίζοντας πως στοχοποιείται… αδίκως.

Μάλιστα ο ίδιος υποστηρίζει πως πάσχει από «στυτική δυσλειτουργία» και άρα δεν είναι δυνατόν να έχει βιάσει την 12χρονη ενώ οι δηλώσεις του προκαλούν πραγματικά οργή καθώς χρησιμοποιεί τις ψυχικές ασθένειες, από τις οποίες υποστηρίζει ότι πάσχει, ως άλλοθι.

O εφιάλτης της 12χρονης

Καθημερινά έρχονται νέα στοιχεία στο προσκήνιο που αφορούν τους παιδοβιαστές που έχουν ήδη συλληφθεί καθώς και άλλα άτομα τα οποία έχουν εμπλακεί στην υπόθεση.

Ο εφιάλτης που βίωνε το μικρό κορίτσι για μήνες στα χέρια των παιδοβιαστών δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους.

Ο 34χρονος προφυλακισθείς, που μέχρι πρότινος εργαζόταν σε οικογενειακή επιχείρηση, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» και επέμεινε στην αθωότητά του.

«Άδικα έχω στοχοποιηθεί, διότι δεν έχω τελέσει ποτέ το αδίκημα για το οποίο κατηγορούμαι. Πάσχω από σοβαρές ψυχιατρικές ασθένειες, ενώ έχω και θέματα στυτικής λειτουργίας, οπότε δεν θα μπορούσα να τελέσω ποτέ την πράξη που κατηγορούμαι κατά της ανήλικης, η οποία μου δήλωνε στην εφαρμογή ότι ήταν 20 ετών», είπε ο 34χρονος μέσα από τις φυλακές Τριπόλεως.

«Οι δικηγόροι μου κάνουν όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να αποδείξουν την αθωότητά μου. Μην εμπλέκετε συγγενικά μου πρόσωπα διότι δεν έχουν καμία ανάμειξη με την υπόθεση», πρόσθεσε.

Πηγή: MEGA