Ασύλληπτος παραμένει ο 28χρονος, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί ως ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε μια 15χρονη το βράδυ της Παρασκευής στην Παλαιοχώρα της Ημαθίας, τραυματίζοντας βαρύτατα την 37χρονη μητέρα και την 11χρονη αδερφή της.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 28χρονος ο οποίος είναι κάτοικος της περιοχής, βρισκόταν σε γλέντι και είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ ενώ σύμφωνα με το MEGA, είχε τσακωθεί με τη γυναίκα του πριν να μπει στο αυτοκίνητο το μοιραίο βράδυ με τις μαρτυρίες να αναφέρουν ότι είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Κάτοικοι του χωριού ανέφεραν, ότι ο 28χρονος είχε αγοράσει το μαύρου χρώματος αυτοκίνητο πριν από 15 μέρες.

Κατά την ίδια πηγή, ο 28χρονος που καταζητείται άλλαξε τις τελευταίες ώρες τις φωτογραφίες στο προφίλ του στο Facebook προκειμένου να μην αναγνωρίζεται.

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 37χρονη μητέρα

Εν τω μεταξύ, στο Γενικό Νοσοκομείο “Ιπποκράτειο” της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται η 11χρονη που έχασε την αδελφή της στο μοιραίο τροχαίο δυστύχημα. Η κατάσταση της υγείας της παραμένει σταθερή.

Δυστυχώς όμως κρίσιμη κρίνεται η κατάσταση της μητέρας των παιδιών, καθώς είναι πολυτραυματίας και δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή.

Η μητέρα υποβλήθηκε σε δεύτερο χειρουργείο στην μέση και στο ισχύο της.