Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι δύο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, που συνελήφθησαν από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, κατηγορούμενοι για βιασμό 19χρονης μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας.

Διαβάστε επίσης: Ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό σε δύο αστυνομικούς – Κακοποίησαν κοπέλα μέσα σε Αστυνομικό Τμήμα

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής, οι δύο κατηγορούμενοι, την βίασαν τα ξημερώματα της Τετάρτης, 12 Οκτωβρίου, σε χώρο εντός του αστυνομικού τμήματος.

Διαβάστε επίσης: Σεπόλια: Οργανωμένο κύκλωμα «δείχνουν» οι καταθέσεις της 12χρονης

Υπενθυμίζεται ότι εναντίον των δύο αστυνομικών, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό και παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Σε εξέλιξη η έρευνα

Η 19χρονη που αναγνώρισε τους δύο αστυνομικούς ως τους δράστες, εξετάστηκε από ιατροδικαστή και από ψυχολόγο πραγματογνώμονα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Παράλληλα, πειστήρια, βιολογικό υλικό και ρουχισμός της παθούσας έχουν σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.

Τι υποστηρίζουν οι αστυνομικοί

Οι δύο κατηγορούμενοι αρνούνται κατηγορηματικά ότι υπήρξε βιασμός και ισχυρίζονται ότι η κοπέλα εμφανίστηκε μόνη της στο Α.Τ. και έκλεισε ραντεβού με έναν από αυτούς μετά τη βάρδιά του.

Στο πλαίσιο της έρευνας για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, αναμένεται να εξεταστούν και βίντεο από κάμερες, τις οποίες επικαλούνται οι αστυνομικοί.