H Πλατεία Νερού, πριν από μια εβδομάδα, γέμισε με τετράτροχους θρύλους. Το Mini, που έχει χτίσει μια καριέρα σχεδόν στην μισή ιστορία της αυτοκίνησης παρέλασε από το THE MINI FESTIVAL που διοργανώθηκε με επιτυχία το περασμένο Σάββατο 24/9 και Κυριακή 25/9 στην Πλατεία Νερού.

Τα παρατεταγμένα  ΜΙΝΙ έδωσαν την ευκαιρία στους επισκέπτες να δουν από κοντά τα μοντέλα, από την γέννηση τους έως και σήμερα, τις πιο εξηλεκτρισμένες εκδόσεις και τις σπορ προτάσεις.

Επίσης, είχαν την δυνατότητα να τα οδηγήσουν, όπως τα  John Cooper Works σε μια θαυμάσια διαδρομή, αλλά και να δουν τις δυνατότητες του ηλεκτρικού ΜΙΝΙ Electric, το μοντέλο που σηματοδοτεί μία νέα εποχή βιώσιμης κινητικότητας για τη Βρετανική μάρκα. Επιπλέον είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν ιστορικά Mini, αλλά και μοναδικά διαμορφωμένα ΜΙΝΙ, μελών του ΜΙNI Classic Club και του MINI Club GR.

Το opening του φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23/9 με ένα BIG LOVE πάρτυ γεμάτο MINI vibes και με live performance από τους μοναδικούς Onirama με συμμετοχή της Νίνας Μαζάνη που δημιούργησαν μία άκρως διασκεδαστική ατμόσφαιρα για τους προσκεκλημένους.

Επίσης, έκπληξη αποτέλεσε η επίσκεψη του Charlie Cooper, ο εγγονός  του θρύλου της αυτοκίνησης John Cooper, από τον οποίο και έχει λάβει το όνομά της η εμβληματική σειρά μοντέλων MINI John Cooper Works.