Το Jeep Compass 4xe, με το ατού της υβριδικής τεχνολογίας και συγκεκριμένα με την Plug-in Hybrid τεχνολογία του και με γνώμονα ότι οι πελάτες των εταιρικών αυτοκινήτων έχουν ιδιαίτερη προτίμηση στην συγκεκριμένη κατηγορία ,  η Jeep δημιούργησε την έκδοση Compass 4xe Business, όντας μια πρόταση περιλαμβάνει μια σειρά πλεονεκτημάτων.

Το νέο Jeep Compass 4xe προσφέρετι με Plugin Hybrid,  4xe που αποτελεί ένα από τα πλέον καινοτόμα συστήματα PHEV, προσφέροντας εκτός από την υψηλή απόδοση και τη δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά. Προσφέρει ισχύ 240 ίππων, δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά για έως 50χλμ. και δυνατότητα πλήρους φόρτισης σε λιγότερο από 1,5 ώρες. Επίσης, διαθέτει ένα πλούσιο εξοπλιστικό πακέτο, τόσο για την ασφάλεια όσο και την άνεση των επιβατών. Μεταξύ άλλων ξεχωρίζει η περιμετρική κάμερα 360ο, σύστημα πολυμέσων και πλοήγησης με οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης 10,1’’, πλήρες πακέτο προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης (ADAS), handsfree σύστημα ανοίγματος χώρου αποσκευών, αλλά και καλώδιο φόρτισης Mode3, κατάλληλο και για δημόσια σημεία φόρτισης.

Χάρη στους μειωμένους του ρύπους μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα στο Δακτύλιο.  Με Λιανική Τιμή Προ Φόρων κάτω από τις 40.000 ευρώ και εκπομπές CΟ2 κάτω από 50γρμ./χλμ., το Compass 4xe Business έχει μηδενικό φόρο χρήσης εταιρικού αυτοκινήτου.

Το νέο Jeep Compass 4xe Business είναι ήδη διαθέσιμο στην Ελλάδα.