Κόντρα on air μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Φίλη με αφορμή την υπόθεση των υποκλοπών.

Ειδικότερα, ο Νίκος Φίλης μιλώντας για την υπόθεση των υποκλοπών σε τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε στο τέλος της συζήτησης ότι «η ακρίβεια ξέρετε είναι μαζί με τις παρακολουθήσεις την κάμψη της Δημοκρατίας στη χώρα μας, είναι στοιχεία που θα τα πληρώσει η κυβέρνηση». Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανταπάντησε ότι η «κάμψη της Δημοκρατίας είναι στο φεστιβάλ της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ να υβρίζεται ο πρωθυπουργός και εσείς να γελάτε σαν χάνοι. Ντροπή σας» αναφερόμενος στη φωτογραφία του Πούτιν με υβριστικό για τον Έλληνα πρωθυπουργό περιεχόμενο.

«Κάμψη της δημοκρατίας είναι το χιούμορ λοιπόν συγχαρητήρια» απάντησε ο κ. Φίλης, συμπληρώνοντας στον αέρα του OPEN: «ωραία αντίληψη έχετε… μαζέψτε τους πράκτορες».

Ορντινάντσες

Ο υπουργός Ανάπτυξης συνέχισε «Κάνατε τις ορντινάντσες του Πούτιν, ντροπή. Κάθισε ολόκληρη νεολαία κόμματος και έβαλε τον Πούτιν να υβρίζει τον πρωθυπουργό της Ελλάδας και δεν ντρέπεστε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Εδώ γελάμε όλοι. Γελάμε μαζί σας» ήταν η επόμενη απάντηση του πρώην υπουργού Παιδείας, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να συνεχίζει: «Θα τα πούμε στην κάλπη. Άντε πήγαινε πάρε κανα καφέ στον Πούτιν που θα μας μιλήσεις εσύ για κάμψη της Δημοκρατίας».

Το επίμαχο απόσπασμα μετά το 24ο λεπτό