Μνήμες από την τραγωδία που γράφτηκε πριν από πέντε χρόνια στην αυλή δημοτικού σχολείου, με θύμα ένα 11χρονο μαθητή, ζωντάνεψαν για μια ακόμα φορά στο Ζεφύρι.

Αυτή τη φορά, μια αδέσποτη σφαίρα που θα μπορούσε να έχει προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό ή ακόμα και το θάνατο ατόμου, βρέθηκε σε προαύλιο λυκείου.

Σύμφωνα με καταγγελία πατέρα δύο παιδιών, το βλήμα εντοπίστηκε καρφωμένο μέσα σε γήπεδο του λυκείου της δυτικής Αττικής, δείχνοντας ότι οι άσκοποι πυροβολισμοί συνεχίζονται παρά τα περιστατικά που έχουν συμβεί.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η σφαίρα προέρχεται από πιστόλι των 9mm, με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να προσπαθούν να συλλέξουν περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση.

Η περίπτωση του 11χρονου Μάριου

Υπενθυμίζεται ότι από αδέσποτη σφαίρα έχασε τη ζωή του τον Ιούνιο του 2017 ο 11χρονος Μάριος Σουλούκος, ο οποίος βρισκόταν στην αυλή του 6ου Δημοτικού Σχολείου του Δήμου Αχαρνών, συμμετέχοντας σε σχολική εορτή.

Από τότε, κάτοικοι και φορείς των περιοχών της δυτικής Αττικής έχουν υπογραμμίσει τον κίνδυνο που έχουν παιδιά και ενήλικες από τους άσκοπους πυροβολισμούς.

Παράλληλα, ζητούν την ενίσχυση της αστυνόμευσης των περιοχών, καθώς τα αντίστοιχα επεισόδια δεν έχουν σταματήσει, ενώ απαιτούν να βρεθούν οι δράστες.