Σε μια πληθωρική σε τετράτροχες προτάσεις εκδήλωση, στην 2022 Monterey Car Week η Aston Martin παρουσίασε την εντυπωσιακή DBR22. Ουσιαστικά, είναι ένα πληθωρικό σε επιδόσεις αυτοκίνητο,  με ανοιχτή οροφή, με V12 κινητήρα . Οι σχεδιαστικές του καταβολές προέρχονται από ιστορικά μοντέλα, όπως τις θρυλικές DBR1 και DB3S.

Η DBR22 θα παντρεύει με επιτυχία την απλότητα της σχεδίασης, την μηχανική ακρίβεια, την εξαιρετική απόδοση και το πάθος, που θα είναι κυρίαρχο στοιχείο για όποιον βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του βρετανικού οχήματος.  συνδυασμό καθαρότητας σχεδιασμού, μηχανικής ακρίβειας, απίστευτης απόδοσης και αληθινού πάθους. Για να διατηρηθεί το βάρος του αυτοκινήτου σε χαμηλά επίπεδα, σε πολλά σημεία χρησιμοποιήθηκαν ανθρακονήματα. 

Το νέο μοντέλο της φέρει κινητήρα V12, χωρητικότητας 5.2 λίτρων που καταφέρνει με τη χρήση του twin-turboνα αποδίδει 715 ίππους και τη ροπή να αγγίζει τα 753 Nm . Πατάει σε ένα αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, με τα 0-100χλμ/ώρα να έρχονται σε 3,5” ενώ, η τελική του αγγίζει τα 320χλμ/ώρα.