Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ άνδρας περιπατητής στο ορειβατικό μονοπάτι Ολύμπου Καρπάθου, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Για την ανάσυρσή του επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Δείτε την ανάρτηση της Πυροσβεστικής

Ο θάνατος του περιπατητή στην Κάρπαθο δεν ήταν η μοναδική άσχημη είδηση σήμερα για ανθρώπους που ξεκίνησαν για να πάνε διακοπές, αλλά σκοτώθηκαν σε δυστύχημα. Το μεσημέρι της Κυριακής έγινε γνωστό ότι μια γυναίκα, 50 ετών, σκοτώθηκε στα Σύβοτα ενώ έκανε αλεξίπτωτο θαλάσσης.

Σύμφωνα με πηγές, σήμερα το μεσημέρι εκμισθωτής θαλάσσιων μέσων αναψυχής που δραστηριοποιείται στην περιοχή διενεργούσε θαλάσσιο αλεξίπτωτο με την άτυχη γυναίκα. Κάποια στιγμή ξέσπασε ένα έντονο μπουρίνι. Ο εκμισθωτής ξεκίνησε να τραβάει την γυναίκα με το σκοινί προς το σκάφος και περίπου σε απόσταση 100 μέτρων πριν φτάσει στο σκάφος η γυναίκα αποκόπηκε για άγνωστο λόγο από το σκοινί έλξης και βρέθηκε στη θάλασσα.

Η γυναίκα περισυνελέγη από ιδιωτικό σκάφος, το οποίο την μετέφερε στην ξηρά αλλά δυστυχώς είχε πεθάνει. Ο χειριστής του σκάφους συνελήφθη και προανάκριση θα διενεργηθεί από το πρώτο λιμενικό τμήμα στα Σύβοτα που ανήκει στο λιμεναρχείο της Ηγουμενίτσας.