Η Kia αποκάλυψε το ανανεωμένο XCeed, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά το Σεπτέμβριο. Ήδη η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε και τις τιμές του νέου μοντέλου με την βασική έκδοση να κοστίζει €24.690 ( αφορά την Premium με τον 1.5 lt 160 PS.). Το νέο μοντέλο διαθέτει πιο σπορ εμφάνιση, νέα φώτα LED, φρεσκαρισμένους προφυλακτήρες κ.α. Επίσης, στο εσωτερικό του υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων και μια οθόνη 10,2 ιντσών, που φιλοξενεί το σύστημα πολυμέσων.

Οι αγοραστές μπορούν να το επιλέξουν με τον τούρμπο κινητήρα βενζίνης 1.5 λίτρων, με 160 ίππους, που συνδυάζεται με ήπια υβριδικό σύστημα 48V. Επίσης, η κορεάτικη φίρμα το συνδυάζει με ντίζελ μοτέρ 1.6 λίτρων, με 136 ίππους και ήπιο υβριδικό σύστημα 48V.  Θα φέρει επτάρι κιβώτιο και ένα εξάρι χειροκίνητο.

Επίσης, η κορυφαία έκδοση φέρει μοτέρ βενζίνης 1,6 λίτρων τούρμπο με 204 ίππους. Επίσης, υπάρχει και plug in έκδοση, με ισχύ 141 ίππους.  Θα προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού, με την Premium, να φέρει μεταξύ άλλων τα φωτιστικά LED, οθόνη αφής του συστήματoς infotainment διαγωνίου 8″, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα διατήρησης λωρίδας και αυτόματο φρενάρισμα.