Στην χθεσινή απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου σχετικά με την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της κόρης της Τζωρτζίνας, αναφέρθηκε σήμερα ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος.

Ο ίδιος τόνισε ότι κατέθεσαν ένα αναλυτικό υπόμνημά για όσα διαδραματίστηκαν, κατά τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο τον Απρίλιο του 2021.

Τι είπε ο δικηγόρος της

Σημείωσε ότι «ζητήθηκαν εξηγήσεις για τους πόνους στην πλάτη και στην κοιλιά που παραπονιόταν το παιδί από την 8η Απριλίου και είχαν ως αποτέλεσμα τη μεταφορά του, την εισαγωγή του και τη νοσηλεία του στο Καραμανδάνειο».

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου τόνισε ότι σύμφωνα με το κατηγορητήριο δεν προκύπτει ο τρόπος της ανθρωποκτονίας, σημειώνοντας ότι «αναφέρεται ότι έγινε με άγνωστο τρόπο».

Ερωτηθείς αν είχε χορηγηθεί κάποια ουσία στην 9χρονη, τόνισε ότι ελήφθησαν δείγματα αίματος κατά την εισαγωγή της στο Καραμανδάνειο και στις 14 Απριλίου όταν είχε μεταφερθεί στην ΜΕΘ του νοσοκομείου στο Ρίο και δεν βρέθηκε κάτι.

Για το αίτημα αποφυλάκισης

Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζει να παραπονιέται για την κράτησή της κι ότι είναι πιθανό η υπεράσπιση να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης μαζί παραπεμπτικό βούλευμα.