Λεπτομέρειες για τον απόλυτο τρόμο που βίωσε η 22χρονη κοπέλα την οποία ο πατέρας και ο αδερφός της κλείδωσαν σε ένα υπόγειο στην Καισαριανή, επειδή δεν ενέκριναν την σχέση της, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Οι δύο άντρες την άρπαξαν από την Κυψέλη και την έκλεισαν προκειμένου να την πιέσουν να διακόψει την σχέση της.

Την άρπαξαν και της πήραν το κινητό

Αναλυτικότερα, η νεαρή κοπέλα φέρεται να διατηρούσε σχέση με έναν 37χρονο, επίσης από την Αλβανία, τον οποίο όμως δεν ήθελε η οικογένειά της.

Έτσι, το μεσημέρι της Κυριακής, πατέρας, γιος και ένας φίλος τους, με Ι.Χ. αυτοκίνητο ξεκίνησαν να αναζητούν τη νεαρή κοπέλα, θυμίζοντας μαφιόζικη ταινία.

Όταν την εντόπισαν με τον σύντροφό της, κατέβηκαν από το όχημα και με τη χρήση σωματικής και λεκτικής βίας, την άρπαξαν και την μετέφεραν με το ζόρι σε ένα υπόγειο στην Καισαριανή, όπου την κράτησαν φυλακισμένη, χωρίς το κινητό της τηλέφωνο.

Πώς τους ξέφυγε

Εκεί έμεινε η 22χρονη κοπέλα μέχρι που, το πρωί της Δευτέρας, τους πείθει ότι πρέπει να πάει τουαλέτα. Επειδή όμως στον συγκεκριμένο χώρο δεν υπήρχε, οι «φύλακές» της χτύπησαν το κουδούνι μίας γνωστής τους που διαμένει σε πολύ κοντινή απόσταση για να τους εξυπηρετήσει.

Η νεαρή κοπέλα άρπαξε την ευκαιρία που της δόθηκε και βρήκε την ευκαιρία να ενημερώσει τις αρχές για την απαγωγή της.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα μηχανές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικό της Άμεσης Δράσης και συνέλαβαν τους τρεις άνδρες. Για τον πατέρα και τον αδερφό της κοπέλας σχηματίζεται δικογραφία για το αδίκημα της αρπαγής κατά συναυτουργία.