Ο Περικλής Λιανός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη σχέση του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο ηθοποιός μιλώντας στο Πρωινό έκανε αποκαλύψεις του προκάλεσαν αίσθηση.

«Δεν συμφωνώ με τη διαγραφή. Δεν ξέρω καν πώς έγινε, εγώ αρνήθηκα να πάω. Όταν ένα σωματείο καυχιέται ότι έχει 6 χιλιάδες μέλη, αν έρθουν 150 γι’ αυτό το θέμα, σημαίνει ότι δεν το αφορά. Βιάστηκε το σωματείο να πάρει αποφάσεις γιατί υπάρχουν οι δίκες. Ό,τι και να γίνει, αυτοί έχουν καταστραφεί, οπότε πού είναι η δίκη;», είπε αρχικά ο Περικλής Λιανός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Το 1996 «Ο Πέτρος και τα κορίτσια του» δεν τέλειωσε καλά, γιατί καταλήξαμε στην αστυνομία. Κάποιος τηλεφώνησε σε ένα δημοσιογράφο και του είπε ότι ανήκω στη 17 Νοέμβρη των καλλιτεχνών και εγώ αναλαμβάνω που κάηκε το αυτοκίνητο του Φιλιππίδη -που είχε καεί. Ο δημοσιογράφος το μαγνητοφώνησε, πήγε την κασέτα στον Πέτρο, ο Πέτρος την πήγε στην ασφάλεια. Μας κάλεσαν όλους, ακούω φασαρίες… σταμάτησε το σίριαλ.

»Έχασα χρήματα, έχασα ρόλο, επί 5 χρόνια μάρτυρας στα δικαστήρια. Αποτέλεσμα, ο Πέτρος Φιλιππίδης που μήνυσε τον σεναριογράφο, να φύγουν αγκαζέ από το δικαστήριο. Είχα πει στον Φιλιππίδη ότι προτιμώ να πάω μετανάστης στην Αλβανία να καθαρίζω σκάλες παρά να ξαναδουλέψω μαζί του.

Στο μυαλό του Πέτρου δεν μπορείς να μπεις πάντα, είναι ένας πολύ κυκλοθυμικός άνθρωπος. Βέβαια είχε αυλή. Ένιωθε ότι είναι ο καλύτερος αλλά δεν πρέπει να ήταν πολύ σίγουρος, ήταν τρομερά ανασφαλής. Κουραστικά ανασφαλής. Μπορεί να είχε νεύρα και να πηγαίναμε στις 9 το πρωί να κάνουμε γύρισμα, να πήγαινε 5 το απόγευμα και να μην είχε γυριστεί μισή σκηνή. Ουδείς όμως δεν έλεγε στοπ», είπε ο Περικλής Λιανός.

Δείτε το απόσπασμα