Η μεγάλη ανατροπή με τον Σέρχιο Αραούχο είναι γεγονός. Παρότι πριν από μόλις μερικές εβδομάδες είχε γίνει γνωστό πως ο Αργεντινός επιθετικός θα έχανε το υπόλοιπο της σεζόν, τελικά θα καταφέρει να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για τον «τελικό» Ευρώπης της ΑΕΚ με τον Άρη.

Ο «Τσίνο» ακολούθησε ένα εντατικό ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση και έτσι θα είναι στη διάθεση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου για το μεγάλο παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των play offs της Super League.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ και η αποστολή:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Οι Όγκνιεν Βράνιες και Ντάρκο Γέβτιτς έκαναν θεραπεία, ο Αντρέ Σιμόες ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Κώστας Γαλανόπουλος γυμνάστηκε ατομικά. Ο Σέρχιο Αραούχο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και μέρος του προγράμματος της ομάδας.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (20.00) εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη για τα Play-Offs.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς».