Συνεχίζεται σήμερα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας η δίκη με κατηγορούμενο τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος δικάζεται για τέσσερις υποθέσεις βιασμού.

Σήμερα αναμένεται να καταθέσει ο ηθοποιός – αυτόπτης μάρτυρας που αυτοβούλως παρουσιάστηκε και ισχυρίζεται ότι είδε τον Δημήτρη Λιγνάδη στην Επίδαυρο την περίοδο που καταγγέλλεται βιασμός.

Σήμερα θα καταθέσει και ο ξενοδόχος, στο κατάλυμα του οποίου φέρεται να έμεινε ο καταγγέλλων με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο δικηγόρος δύο εκ των φερόμενων θυμάτων του ηθοποιού, Γιάννης Βλάχος, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τη συνέχεια της δίκης.

«Θα συνεχιστεί η κατάθεση του μάρτυρα, του δεύτερου εγκλήματος βιασμού, ο οποίος είναι ο μάρτυρας που έχει καταθέσει στην ανάκριση, είπε ότι το σαββατοκύριακο που τα θύματα που βρίσκονταν στην Επίδαυρο, ήταν και ο ίδιος φιλοξενούμενος στο ίδιο ξενοδοχείο και είδε τον κατηγορούμενο με τα παιδιά», ανέφερε αρχικά.

«Έχει κληθεί να καταθέσει και ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ο οποίος μέχρι τώρα δεν έχει εμφανιστεί σε καμία από τις δικασίμους, όμως το δικαστήριο ζήτησε να εξασφαλιστεί η παρουσία του τις επόμενες μέρες. Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι στο βιβλίο επισκεπτών του δεν είχε καταχωρηθεί το όνομα του κατηγορουμένου εκείνο το Σαββατοκύριακο, δεν γνωρίζω τι άλλο θα θα μας πει», πρόσθεσε ο κ. Βλάχος.