To νέο Ranger Raptor, πιστό στην σκληροτράχηλη σύσταση του, και με γνώμονα ότι, έχει όλα τα προνόμια που του έχει προικίσει η Ford Performance ετοιμάζεται να κερδίσει στο εγγύς μέλλον το κοινό του, με σύμμαχο την πιο τολμηρή σχεδιαστική του εμφάνιση, με ακόμη πιο δυναμικό στυλ και εναρμονισμένο με τις σύγχρονες επιταγές της τεχνολογίας – συνδεσιμότητας.

Στο νέο μοντέλο ξεχωρίζει η …επιθετική του εμφάνιση, με τα τονισμένα φτερά και, για πρώτη φορά στην ιστορία του μοντέλου, ο χαρακτηριστικός σχεδιασμός σχήματος C των φωτιστικών σωμάτων που σε συνδυασμό τονίζουν την παρουσία και το πλάτος του «νέου πικ – απ τη Ford.  Οι προβολείς LED matrix φέρουν φώτα ημέρας LED, με την τεχνολογία που εστιάζεται στον προγνωστικό φωτισμό στροφών, προσφέροντας την καλύτερη ορατότητα για τον οδηγό.

Κάτω από το καπό ο νέος V6 κινητήρας βενζίνης, της Ford, που προσδίδουν περισσότερο οπτικό όγκο στο νέο Ranger Raptor.

Στο πλάι ξεχωρίζουν τα προτεταμένα φτερά πουκαλύπτουν τις εντυπωσιακές ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών με τα ελαστικά υψηλών επιδόσεων σε διάσταση 285/70, ταιριάζουν απόλυτα τόσο με τις νέες, λειτουργικές εισαγωγές αέρα.

Και στο πίσω τμήμα η σχεδιαστική του φιλοσοφία είναι εντυπωσιακή και δυναμική, με τα φώτα LED να δημιουργούν μία στιλιστική υπογραφή σε αρμονία με τα εμπρός φώτα, ενώ ο πίσω προφυλακτήρας Precision Grey φέρει ένα ψηλά τοποθετημένο και ενσωματωμένο σκαλοπάτι πρόσβασης.

Το επόμενης γενιάς Ranger Raptor ετοιμάζεται να ξεχωρίσει και πάλι στην κατηγορία του, ενώ, ο Dave Dewitt, Ranger Raptor exterior design manager αναφέρει, ότι: «Κάθε τι που είναι σχεδιασμένο για το νέο Ranger Raptor βρίσκεται εκεί για κάποιο λόγο. Επικοινωνούμε αυτά που μπορεί να κάνει το Raptor και μόνο με την εμφάνισή του».