Η τρανς ακτιβίστρια, Άννα Πήλιου, ζητά συγγνώμη για τα όσα είπε από το βήμα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ για τη Φώφη Γεννηματά, ενώ αναφέρει ότι δέχτηκε άδικη στοχοποίηση από το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, η κ. Άννα Πήλιου αναφέρει ότι δεν γνώριζε τους λόγους που η κ. Γεννηματά απουσίαζε από τη Βουλή στην ψηφοφορία για το Σύμφωνο Συμβίωσης και προσθέτει πως «δεν υπήρχε περίπτωση να μιλήσω άσχημα για την κ. Γεννηματά την οποία σέβομαι απόλυτα, για το έργο της, για την πορεία της και για τα θέματα υγείας της. Ήταν μία γυναίκα σύμβολο στον αγώνα της για την υγεία της. Αυτό το σέβομαι απόλυτα όπως και την ίδια. Ξεκάθαρα και χωρίς υπονοούμενα».

«Αυτό που ήθελα να θίξω είναι η πολιτική του ΚΙΝΑΛ ως προς τα θέματα των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ. Όλοι ξέρουμε ποια είναι η θέση του πολιτικού χώρου. Αν έστω και λίγο όποια, όποιο, όποιος θίχτηκε, τους ξεκαθαρίζω ότι δεν υπήρχε κακή πρόθεση εκ του πονηρού και ζητώ ειλικρινή συγγνώμη», καταλήγει η Άννα Πήλιου. Μάλιστα συνοδεύει την ανάρτησή της με μία ασπρόμαυρη φωτογραφία στην οποία βρίσκεται η ίδια με την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά.

Η ανάρτηση της Άννας Πήλιου