O Χερμάν Μπούργος επαναλάμβανε συνεχώς ότι η ομάδα του μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ και οι παίκτες του τον δικαίωσαν κατακτώντας τη νίκη.
Ο Αργεντινός τεχνικός δεν μπορούσε να κρύψει μετά το τέλος του αγώνα την ικανοποίηση του για το σπουδαίο αποτέλεσμα του Άρη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην COSMOTE TV:
Για τη νίκη: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως όλη αυτή η σειρά των αγώνων. Παίξαμε για τη νίκη και τα καταφέραμε. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες και τους οπαδούς μας».
Για το ότι έζησε με πάθος το παιχνιδι: «Δουλέψαμε σκληρά και αυτό είναι κάτι που αξίζαμε. Δεν μπορώ να κρύψω την χαρά μου. Πάμε από τελικό σε τελικό».
- Γιώργος Μαζωνάκης: «Φτάνει!» – Το μήνυμά του προς όσους προσπάθησαν να ορίσουν τη ζωή του
- Μαγικές οι γιορτές αλλά… αδειάζουν το πορτοφόλι: 10 tips για να εξοικονομήσεις χρήματα άμεσα
- Αγωνία για τον διοικητή της Πυροσβεστικής: Βρέθηκε ΙΧ σε κορυφογραμμή από Βούλγαρους κυνηγούς – Εξετάζεται αν του ανήκει







