Στις 14 Απριλίου θα συνεχιστεί η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, που κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού.

Η υπεράσπιση θα υποβάλει ερωτήσεις στην πρώτη καταγγέλλουσα με την διαδικασία να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών μετά την ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στους «Αταίριαστους» αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν κάνει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Λένα Δροσάκη και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

«Δεν έχουν καμία σχέση οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει σήμερα με τις καταγγελίες που είχαν κάνει κάποιες άλλες κυρίες, η κ. Παπαχαραλάμπους, η κ. Δροσάκη και η κ. Αναστασοπούλου. Οι τρεις γυναίκες, οι γνωστές ηθοποιοί δεν αναφέρουν βιασμό, άλλο είναι μια συμπεριφορά που προσβάλλει τη γενετήσια αξιοπρέπεια και άλλο ο βιασμός», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Εάν θεωρηθεί ότι είναι αληθινά αυτά τα περιστατικά που καταγγέλλουν είναι το πλημμέλημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Είναι αδίκημα και δυστυχώς έχει παραγραφεί. Λειτουργεί εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη».

Στη συνέχεια αποκάλυψε: «Εκείνος θα ήθελε να βρεθεί απέναντι από αυτές τις τρεις κυρίες και να απαντήσει. Να ακουστεί και ο δικός του λόγος. Το δυστύχημα για τον Πέτρο Φιλιππίδη είναι ότι τώρα που ξεκινάει η αποδεικτική διαδικασία, έκλεισαν οι πόρτες… Η λογική έπεσε από τα σύννεφα».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε