Μέσα στο σπίτι της στην Πάτρα βρίσκεται η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά τις δραματικές εξελίξεις στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών.
«Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη. Υπάρχουν στοιχεία» δήλωσε στον Alpha η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.
Οι δύο γυναίκες ήταν μαζί όταν η ΕΛ.ΑΣ χτύπησε την πόρτα, με την αδερφή της Ρούλας Πιστιρίγκου να τονίζει ότι υπάρχουν στοιχεία εναντίον της μητέρας των τριών παιδιών και να δηλώνει σίγουρη για τη σύλληψή της.
«Έχω αναγκαστεί να κλειδαμπαρώσω, έχει μαζευτεί κόσμος» πρόσθεσε.
Την ίδια ώρα, γείτονας περιέγραψε τι συνέβη στον σύντομο χρόνο της αποχώρησης της Ρούλας Πισπιρίγκου.
Αστυνομικοί επέβαιναν με όχημα που είχε τζάμια φιμέ και χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού. Λίγο αργότερα, η μητέρα των τριών κοριτσιών βγήκε από το σπίτι κρατώντας φακέλους στα χέρια και ακολούθησε τους αστυνομικούς.
Δείτε το βίντεο
- Τουρκία: Ανακαλύφθηκε μαρμάρινο άγαλμα της θεάς Αθηνάς στην αρχαία ελληνική πόλη της Λαοδίκειας (βίντεο και φωτογραφίες)
- Σκληρή προειδοποίηση από τη Ρωσία: Στο στόχαστρο χώρες που θα φιλοξενήσουν γαλλικά πυρηνικά – Στο κάδρο και η Ελλάδα
- Οικονομικό Φόρουμ Δελφών – Τζιτζικώστας: Τα αεροπορικά καύσιμα επαρκούν έως τις αρχές Ιουνίου






