Η Peugeot κατακτά έναν ακόμη τίτλο, αυτή τη φορά τον Red Dot Award 2022, που είναι από τις μεγαλύτερες διακρίσεις στο χώρο της προϊοντικής σχεδίασης, χάρη στο νέο Peugeot 308 το οποίο ξεχώρισε στον τομέα της σχεδίασης.

Το γαλλικό μοντέλο με την εντυπωσιακή εμφάνιση είναι το πρώτο μοντέλο που φέρει το νέο σήμα της Peugeot.  Στο καινούργιο γαλλικό όχημα ξεχώρισε η σχεδίαση του, το στυλ του αλλά και το καινοτόμο ταμπλό i-Cockpit, που έκλεψε τις εντυπώσεις των 50 μελών του θεσμού. Το «Red Dot» είναι ένα σημαντικό βραβείο, μιας και έχει ξεχωριστή σημασία αφού αποτελεί εγγύηση ποιότητας, έξυπνης σχεδίασης και εξαιρετικής εργονομίας.

Το PEUGEOT 308 είναι το 7ο μοντέλο της μάρκας που λαμβάνει αυτόν τον πολυπόθητο τίτλο. Σήμερα, το γαλλικό μοντέλο, που ήδη προσφέρεται στην ελληνική αγορά έχει ως ατού την προηγμένη τεχνολογική του καινοτομία, τα συστήματα συνδεσιμότητας ενώ, εκτός από την εντυπωσιακή του εμφάνιση, στην εμπρός μάσκα ξεχωρίζει το νέο σήμα της μάρκας. Επίσης, το σύστημα πολυμέσων διαθέτει ακόμη περισσότερες εφαρμογές, ενώ,  η νέα οθόνη αφής  παραπέμπει στη λειτουργία ενός  smartphone. Τα καθίσματα διαθέτουν πιστοποίηση AGR για την εργονομία τους, ενώ, προσφέρεται σε πλήρη γκάμα κινητήρων, τόσο εσωτερικής καύσης, βενζίνης και πετρελαίου, όσο και σε υβριδικούς κινητήρες δύο ιπποδυνάμεων.