Βαρύτατες ποινές για τους δολοφόνους τους 19χρονου Αλκη στη Θεσσαλονίκη προβλέπει ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος ήταν καταπέλτης προς την πλευρά του 20χρονου αλβανικής καταγωγής αλλά και του 21χρονου, που εμπλέκονται στη στυγερή δολοφονία του Αλκη.

Ως δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου Άλκη, ο Αλέξης Κούγιας εξέφρασε σαφείς αμφιβολίες για την πρόθεση των δύο νεαρών να συνεργαστούν ειλικρινά με τις Αρχές.

Σε δηλώσεις του στο thesstoday.gr, ο κ. Κούγιας ανέφερε: «Οι κύριοι συνήγοροι των κατηγορουμένων οι οποίοι μεταφέρουν δηλώσεις των πελατών τους θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί σχετικά με τα όσα λένε τόσο για τις συνθήκες θανάτου του Άλκη, διότι όταν εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου θα πρέπει να μισθώσουν φορτηγό για να μεταφέρουν τις ποινές των κατηγορουμένων , τους οποίους εκπροσωπούν…»!

Ο γνωστός ποινικολόγος δεν παρέλειψε να επισημάνει επίσης, πώς παραμένει πολύ επιφυλακτικός σχετικά με τις πραγματικές προθέσεις του 20χρονου αλβανικής καταγωγής που συνελήφθη νωρίτερα στην Κορυτσά και την ειλικρινή βούλησή του να συνεργαστεί, όπως ισχυρίστηκε ο συνήγορός του, με τις ελληνικές αρχές.