O Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν παρέστη στο δικαστήριο για τη δίκη του από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για την πρώτη υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών σεξουαλικού περιεχομένου σε ιστοσελίδες πορνογραφικού υλικού χωρίς τη συναίνεση της ερωτικής του συντρόφου.

Ο γνωστός παρουσιαστής δεν εμφανίστηκε σε αντίθεση με την καταγγέλλουσα, η οποία πρόκειται να καταθέσει για την τραυματική της εμπειρία. Κατηγορείται για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων».

Ο Παναγιωτόπουλος παραπέμφθηκε να δικαστεί σε Πλημμελειοδικείο, επειδή όμως η κατηγορία αναμένεται να αλλάξει, δεν αποκλείεται να μεταφερθεί στο Κακουργιοδικείο προκειμένου η υπόθεσή του να δικαστεί ως κακούργημα όπως αναφέρει η ιστοσελίδα grtimes.

Τι αναφέρει η πρώτη γυναίκα που τον κατήγγειλε

Η δίκη για την καταγγελία που έκανε σε βάρος του πρώην σύντροφός του 30 ετών για παράνομη διακίνηση προσωπικών στιγμών της στο διαδίκτυο πραγματοποιείται σήμερα, λίγες ημέρες αφότου η 30χρονη μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό για όσα έχουν συμβεί και για τους φόβους της για την πρώτη συνάντηση μαζί του μετά την καταγγελία.

Όπως αναφέρει η ίδια επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της καθώς δε θέλει να διαρρεύσει φωτογραφία του προσώπου της στα media.

«Είμαι αρκετά αγχωμένη για το επερχόμενο δικαστήριο παρόλο που έχω προετοιμαστεί αρκετό καιρό, από τον Σεπτέμβρη που περίμενα να εκδικαστεί η υπόθεση. Είμαι αγχωμένη που θα πρέπει να αντικρίσω ξανά αυτόν τον άνθρωπο που μου έκανε όλα αυτά. Είμαι αγχωμένη και για τους δημοσιογράφους που θα με περιμένουν απέξω και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να διαχειριστώ και φοβάμαι πάρα πολύ, καθώς προσπαθώ να προστατέψω την ανωνυμία μου όλο αυτό τον καιρό» ανέφερε η 30χρονη.

Παράλληλα, δήλωσε την επιθυμία της να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά της γιατί θέλει να προστατέψει άτομα από το φιλικό και οικογενειακό της περιβάλλον, επειδή δεν γνωρίζουν λεπτομέρειες για την υπόθεση.

«Δεν θα ήθελα να στιγματιστώ γιατί αυτό θα ήταν κάτι που θα με επηρεάσει στο μέλλον σε κάποια δουλειά ή σε κάποια σχέση. Το προσπαθώ καιρό και το έχω καταφέρει αλλά με αγχώνει η αντιμετώπιση από τα Μέσα. Δυστυχώς, κάποιοι δημοσιογράφοι δεν σεβάστηκαν το πρόσωπό μου και όλο αυτό που βιώνω. Τους παρακαλώ να μην με τραβήξουνε πλάνα και να μην με κυνηγάνε, καθώς δεν είμαι εγώ το δημόσιο πρόσωπο ή κατηγορούμενη» τονίζει.

Η 30χρονη υπογραμμίζει πως αυτό που της συνέβη είναι ένα σοβαρό αδίκημα και εκφράζει την αντίδρασή της για το γεγονός ότι η δική της περίπτωση αντιμετωπίστηκε ως πλημμέλημα και όχι σαν κακούργημα. Είπε ακόμα πως έχει μιλήσει και με τις άλλες κοπέλες που κατήγγειλαν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ενώ τόνισε πως η ίδια μάζεψε όλα τα στοιχεία που χρειάστηκαν «για να έχω όλα τα σημαντικά ντοκουμέντα που χρειάζονται για την υπόθεση».