Το είπε και το έκανε ο Δήμος Πεντέλης και η απομάκρυνση των πυλώνων υψηλής τάσης από την Πεντέλη να είναι γεγονός. Με την αρωγή των εθελοντών του Συνδέσμου για την Προστασία της Πεντέλης (ΣΠΑΠ) με τον πρόεδρο Βλάσση Σιώμο επικεφαλής να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Μα πάνω από όλα τα συγχαρητήρια μας στους εναερίτες και τους πιλότους των ελικοπτέρων που υπερβαίνουν εαυτό για να ανταπεξέλθουν.

Διαβάζουμε σε προσωπική ανάρτηση της Δημάρχου Πεντέλης, Δήμητρας Κεχαγιάς που ότι και αν γίνει στις εκλογές του 2023 θα έχει αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμα της με αυτή την δράση της.

«Τον περασμένο Μάρτιο υπογράψαμε τη σύμβαση για την απομάκρυνση των Πυλώνων από τη Νέα Πεντέλη και την έναρξη του έργου παραλλαγής Γραμμών Μεταφοράς για τα καλώδια υψηλής τάσης.

Tώρα το μεγάλο αυτό έργο γίνεται πραγματικότητα! Ήδη από χθες ξεκίνησε το τελικό στάδιο της μετακίνησης των Πυλώνων με την βοήθεια ελικοπτέρου και εναεριτών.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση αυτού του έργου, ιδιαίτερα στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΑΔΜΗΕ Μάνο Μανουσάκη και στον Αντιπρόεδρο και Γενικό Διευθυντή Τεχνολογίας, Ανάπτυξης Συστήματος & Στρατηγικής του ΑΔΜΗΕ, κ. Ιωάννη Μάργαρη για την άψογη και αγαστή συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα και τους εθελοντές του ΣΠΑΠ που βοήθησαν στην επιχείρηση μεταφοράς».

Τα βίντεο από την μεγάλη επιχείρηση απομάκρυνσης των πυλώνων όπως αναρτήθηκαν στον προσωπικό λογαριασμό του προέδρου του ΣΠΑΠ και Προέδρου Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας ΚΕΔΕ