Υψηλότερα από τις προηγούμενες ημέρες κινούνται και σήμερα, Δευτέρα, τα κρούσματα του κοροναϊού στην Ελλάδα, τα οποία σήμερα βρίσκονται μια «ανάσα» από τις 23.000.

Συγκεκριμένα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 22.889 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις από τον φονικό ιό.

Για ακόμα μια μέρα, η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων, με τη Θεσσαλονίκη να ακολουθεί… από κοντά, τη στιγμή που αρκετές ακόμα περιοχές προκαλούν έντονη ανησυχία.

Η Αττική καταγράφει τετραψήφιο αριθμό μολύνσεων, με 6.000 κρούσματα, ενώ και η Θεσσαλονίκη ακολουθεί για ακόμα μια μέρα σε τετραψήφιο αριθμό, δηλαδή 2.878.

Όσον αφορά στην κατανομή των κρουσμάτων στην Αττική, από τα 6.000 κρούσματα του Λεκανοπεδίου, τα 1.689 καταγράφονται στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών.

Επιπλέον, 44 περιοχές καταγράφουν τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων.

Τέλος, 387 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση.

Δείτε αναλυτικά:

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.