Διασωληνωμένος νοσηλεύεται 43χρονος δρομέας στο Νοσοκομείο Βόλου, ο οποίος χθες το πρωί χτυπήθηκε από αυτοκίνητο την ώρα που έτρεχε.

Το ατύχημα σημειώθηκε στο ύψος την Παιδόπολης, όταν ο άνδρας την ώρα που έκανε την προπόνησή του μαζί με φίλο του σε καθιερωμένη διαδρομή, παρασύρθηκε από ΙΧ όχημα και μάλιστα από την σφοδρότητα του χτυπήματος έπεσε μέσα στη θάλασσα.

Ο 43χρονος ανασύρθηκε από τη θάλασσα χτυπημένος και χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, όπως αναφέρει το taxydromos.gr

Το ασθενοφόρο κάλεσε ο οδηγός του οχήματος ΙΧ και στο σημείο έσπευσε και η τροχαία.

«Με τύφλωσε ο ήλιος. Δεν τον είδα καν», φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ο οδηγός του αυτοκινήτου.

«Ολα έγιναν σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Εκεί που τρέχαμε χαλαρά, σε σημείο έξω από το οδόστρωμα, ακούω ένα μπαμ και ξαφνικά βλέπω τον φίλο μου στη θάλασσα. Γυρνάω και βλέπω ένα ΙΧ που είχε σταματήσει. Χωρίς να το σκεφτώ, βούτηξα στη θάλασσα για να βγάλω έξω τον φίλο μου», περιγράφει το ατύχημα ο 36χρονος που έκανε προπόνηση μαζί με τον άτυχο άνδρα.

Σημειώνεται ότι ο 43χρονος δρομέας, πριν από λίγες μέρες είχε συμμετέχει σε αγώνα δρόμου που διοργανώθηκε στην παραλία της πόλης και στις Αλυκέ Βόλου, στη μνήμη της μαραθωνοδρόμου Δήμητρας Ιορδανίδου, η οποία είχε χάσει τη ζωή της στις 2 Νοεμβρίου, όταν παρασύρθηκε από φορτηγό ενώ η ίδια κινούταν με ποδήλατο στη Θεσσαλονίκη.