Ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, τοποθετήθηκε σχετικά με την παρουσία του ηθοποιού στην κηδεία της μητέρας του.

Ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ξεκαθάρισε πως αυτό που γράφτηκε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν θέλει να παραστεί δεν είναι αληθές.

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης ενημερώθηκε για το θάνατο της μητέρας του από τον αδερφό του, Γιάννη και είναι συγκλονισμένος. Κάναμε ένα αίτημα στη διοίκηση της φυλακής να του επιτραπεί να παραβρεθεί στην κηδεία της μητέρας του. Περιμένουμε σήμερα αν θα εγκριθεί ή αν θα απορριφθεί. Έχει ζητήσει άδεια και είναι κάτι που πολλές φορές επιτρέπεται.

»Δεν επιτρέπεται σε ανθρώπους που είναι επικίνδυνοι ή αν οι φυλακές είναι πολύ απομακρυσμένες και είναι δύσκολο να εξασφαλιστεί το μέσον και η φρουρά και εδώ είναι λίγο… δύσκολο. Λόγω αυτής της διαδικασίας, λόγω της απόστασης επειδή είναι λίγα τα περιπολικά και οι αστυνομία… Αν ήταν στον Κορυδαλλό θα γινόταν δεκτό. Δεν ισχύει η φήμη ότι δεν ήθελε ο ίδιος να παραβρεθεί… το αντίθετο», είπε ο δικηγόρος.

Δείτε το βίντεο