Ο κοροναϊός δεν κάνει εξαιρέσεις και αυτό επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά στην περίπτωση 32χρονου που νοσούσε με Covid-19. Ο 32χρονος με καταγωγή από την Καρδίτσα έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον ιό, βυθίζοντας στη θλίψη τους οικείους του. Από κοροναϊό νοσεί και ο πατέρας του 32χρονου.

Νοσηλευόταν στη Λάρισα

Ο 32χρονος που καταγόταν από τον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα έφυγε από τη ζωή, ενώ τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν στη Λάρισα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο πατέρας του που νοσεί νοσηλεύεται σε νοσοκομείο εκτός Καρδίτσας.

Η έκκληση της Μίνας Γκάγκα

Να σημειώσουμε ότι μόνο τις τελευταίες μέρες τρεις 20άρηδες έφυγαν από τη ζωή λόγω κοροναϊού. Η Μίνα Γκάγκα μετά αναφέρθηκε σε αυτό το γεγονός μετά τον θάνατο ενός 28χρονου στην Κομοτηνή.

«Πριν από λίγο χάσαμε 28χρονο από κοροναϊό στη Κομοτηνή. Είναι ο τρίτος εικοσάχρονος που χάνουμε αυτή τη βδομάδα. Ήταν όλοι ανεμβολίαστοι.

Κάνω έκκληση, σας παρακαλώ, εμβολιαστείτε και προσέχετε! Καταλαβαίνω ότι πολλοί φοβάστε και έχετε απορίες. Επικοινωνήστε μαζί μας, με γιατρούς και το υπουργείο, θα απαντήσουμε στις απορίες σας και θα συζητήσουμε τους προβληματισμούς σας. Θα δώσω σύντομα μια αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή και ψηφιακό τρόπο επικοινωνίας μαζί μας, είμαστε εδώ για σας».

Η ανάρτηση στο Facebook