Το Aura Concept αποτελεί πρόϊόν  τεσσάρων φιλόδοξων εταιρειών, που αποφάσισαν να κατασκευάσουν ένα άκρως εντυπωσιακό ρόουντστερ, μόνο που προς το παρόν παραμένει σε κόνσπεπτ εκδοχή. Είναι διθέσιο και για να βγει αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα χρειάστηκαν να συνεργαστούν τέσσερις φίρμες: Astheimer, Potenza Technology, BAMD Composites Και Spark EV.

Εκτός ότι είναι ηλεκτρικό το νέο μοντέλο είναι κατασκευασμένο από βιώσιμα υλικά με ατού την μινιμαλιστική σχεδίαση. Και επειδή είναι ηλεκτρικό και ανάγει την ηλεκτροκίνηση και τα μοντέλα μηδενικών ρύπων είναι και χρηματοδοτούμενο από το βρετανικό κράτος, και την  υπηρεσία Office for Zero Emission Vehicles, που ουσιαστικά ενισχύει όσες φίρμες θέλουν να πραγματοποιήσουν την μετάβαση από τους κινητήρες εσωτερικής καύσης στην ηλεκτροκίνηση.

Διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα, όπου μετά από μια πλήρη φόρτιση μπορεί να καλύψει έως 640 χλμ. Η ενέργεια αποκηθεύεται σε δύο μπαταρίες 44 kWh η κάθε μια, με την πρώτη να είναι τοποθετημένη στο μπροστά και η δεύτερη στο πίσω μέρος, για τη βελτίωση της κατανομής του βάρους.  Το νέο μοντέλο παραμένει σε κόνσεπτ εκδοχή και δεν αναμένεται ναβγει στους δρόμους.