Με Super League συνεχίζεται η αγωνιστική δράση, καθώς οι ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος ρίχνονται απόψε στη μάχη για την 3η αγωνιστική, η οποία βρίσκει στην κορυφή τον Βόλο και τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Το πρόγραμμα ανοίγει στο Ηράκλειο (18:15), όπου ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την απίστευτη ισοπαλία με την ΑΕΚ, ενώ οι φιλοξενούμενοι από την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Την ίδια ώρα στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Σμύρνης, θέλοντας να περάσει μία εύκολη βραδιά, χωρίς προβλήματα. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να χτίσουν πάνω στο «τρίποντο» με τη Λαμία, η οποία δεν ήταν τόσο εύκολο εμπόδιο για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει ακόμη μία νίκη, πριν στρέψει το βλέμμα του στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Αστέρα και Φενέρμπαχτσε. Από την άλλη, ο Απόλλωνας προέρχεται από δύο ήττες, κόντρα σε Παναθηναϊκό και Βόλο.

Στο Αγρίνιο, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται απέναντι στον Παναιτωλικό, θέλοντας να πάρει το «τρίποντο» ώστε να στρέψει το βλέμμα του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τη Λαμία (20:30), θέλοντας να αφήσει γρήγορα πίσω της το σοκ με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να θέλει τη νίκη ώστε να προετοιμαστεί για το μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ χωρίς προβλήματα.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης (18:15, Cosmote Sport 3)

Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης (18:15, Novasports 2)

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ (18:15, Cosmote Sport 2)

ΑΕΚ-Λαμία (20:30, Cosmote Sport 1)

Άρης-Παναθηναϊκός (20:30, Novasports Prime)