Oνομάζεται Microlino, το  έχουμε ανταμώσει αρκετές φορές σε εκθέσεις, όμως αυτή τη φορά η εταιρεία που το κατασκευάζει είναι έτοιμη να το βγάλει στην παραγωγή.

Το λιλιπούτειο μοντελάκι που παραπέμπει στο Ιsetta της BMW, που κυκλοφόρησε στην αγορά τη δεκαετία του 50, αποτελεί προιόν της ελβετικής Micro Mobility Systems AG που ανακοίνωσε πως μέσα στο 2022 θα ξεκινήσει την παραγωγή του. Να σημειωθεί, το μικρό μοντέλο έχει ανανεωθεί και προσφέρει περισσότερη ασφάλεια, ο πίσω άξονας έχει μεγαλώσει, διασφαλίζοντας ακόμη μεγαλύτερη σταθερότητα στο μικρό όχημα κ.α.

Το Microlino 2.0 καταφέρνει να παντρεύει την κλασική – ρετρό γραμμή με την σύγχρονη αισθητική, διαθέτοντας νέα φωτιστικά σώματα, κρυφή χειρολαβή πόρτας,, επανασχεδιασμένο πίσω μέρος. Επίσης, το  εσωτερικό του είναι πιο ευρύχωρο και εργονομικό, με την κολόνα του τιμονιού να είναι πλέον σταθερή και όχι πτυσσόμενη. Συνολικά, μπορεί να μεταφέρει έως 2 επιβάτες. Διαθέτει χώρο αποσκευών 300 λίτρων.

Το τετράτροχο όχημα έχει μήκος 2,4 μέτρα, κάτι που το κάνει ιδιαίτερα ευέλικτο μέσα στην πόλη. Επίσης ζυγίζει έως 513 κιλά. Η κίνηση του βασίζεται σε  έναν ηλεκτροκινητήρα 20 ίππων με την ροπή να είναι στα 110 Nm. Έχει τελική ταχύτητα 90 χλμ/ώρα, ενώ μπορεί να κάνει τα 0-50 χλμ/ώρα σε 5 δευτερόλεπτα.