Η Γη της Ελιάς, η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου που προβάλλεται από τη συχνότητα του MEGA, έχει ήδη κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού, με την τηλεθέαση να χτυπάει «κόκκινο» κατά την προβολή των πρώτων επεισοδίων της.

Η κάμερα του MEGA Καλημέρα συνάντησε τους δημιουργούς της αλλά και το λαμπερό καστ και μίλησε μαζί τους!

«Τους έστειλα ένα κείμενο να το διαβάσουν και ήταν από την αρχή όλοι θετικοί. Νομίζω ότι αυτό ήταν ένα καλό σημάδι για την καλή συνεργασία που έχουμε. Περνάμε πολύ ωραία. Επιστρέφω στο MEGA, μετά από 14 χρόνια. Τώρα είμαστε πιο ώριμοι και πιο γεμάτοι», είπε ο Ανδρέας Γεωργίου.

«Είμαστε συγκινημένοι. Ο Αντρέας είναι στην πιο δημιουργική του φάση. Η Βάνα έγραψε ένα σενάριο που είναι φως», ανέφερε ο Κούλης Νικολάου.

«Είναι μεγάλη ευχαρίστηση που είμαι στο MEGA», είπε ο Νίκος Γαλανός, ενώ η Λυδία Κονιόρδου μίλησε για την οικογένεια που έχουν σχηματίσει οι συμμετέχοντες στα γυρίσματα.

«Είμαι σε μια καλλιτεχνική οικογένεια, μόνο έτσι μπορώ να το νιώσω. Έχουμε συνδεθεί, έχουμε γίνει φίλοι με όλη την ομάδα. Νιώθω πολύ καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας μίλησε για τις ανατροπές που μας περιμένουν, λέγοντας πως πολλές φορές δεν πιστεύει και ο ίδιος αυτό που διαβάζει!

«Να περιμένετε ανατροπές και δυνατές ιστορίες. Κάθε δέκα επεισόδια μου πέφτει το σενάριο από τα χέρια. Λέω δεν μπορεί να το σκέφτηκε αυτό το πράγμα», είπε ο λαμπερός ηθοποιός.

«Είναι η πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση και είμαι πολύ περήφανος», σημείωσε ο νεαρός πρωταγωνιστής Liam Ireland, ενώ το τηλεοπτικό του έτερο ήμισυ Αφροδίτη Λιάντου, αποκάλυψε ότι φοβόταν για το αν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει.

«Φοβόμουν αν θα ανταπεξέλθω, δεν είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Είναι η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά», είπε η όμορφη Αφροδίτη.

Η Αντιγόνη Κουκουλάκου δήλωσε ενθουσιασμένη και ανυπόμονη για όσα έρχονται, ενώ ο Τάσος Ιορδανίδης μας προετοίμασε για ένα ενδιαφέρον χειμώνα!

«Χαίρομαι που ανήκουμε στην οικογένεια του MEGA. Χαίρομαι που επιστρέφει δυναμικά η μυθοπλασία. Θα είναι ενδιαφέρον χειμώνας», είπε χαρακτηριστικά.