Η είδηση του θανάτου του Mad Clip σε τροχαίο έχει σοκάρει την κοινή γνώμη και τα εκατομμύρια των θαυμαστών του οι οποίοι είδαν έναν τραγουδιστή να φεύγει στο απόγειο της επαγγελματικής του πορείας.

Το αυτοκίνητο του τράπερ μετατράπηκε σε άμορφη μάζα και ο ίδιος έχασε τη ζωή του σε ηλικία 34 ετών. Ο 34χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, στο ύψος της εκκλησίας Παναγία Φανερωμένη της Βουλιαγμένης.

Το αυτοκίνητο προσέκρουσε διαδοχικά σε κολώνα και δέντρο και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής η οποία επιχειρούσε για δύο ώρες προκειμένου να μπορέσει να τον απεγκλωβιστεί.

Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής, χιλιάδες άτομα, όπως φαίνεται στα βίντεο του in.gr, συγκεντρώθηκαν στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος, εκεί που κόπηκε το νήμα της ζωής του αγαπημένου τους καλλιτέχνη.

Νέο βίντεο από τη διαδρομή θανάτου του Mad Clip

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους νέο βίντεο, το οποίο έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές.

Το βίντεο είναι από παρακείμενη επιχείρηση από το σημείο του συμβάντος και η τροχαία το εξετάζει καρέ καρέ προκειμένου να αντλήσει όσα περισσότερα στοιχεία μπορεί.

«Δεν υπάρχει εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου στο τροχαίο»

Τέλος στα σενάρια περί εμπλοκής άλλο αυτοκινήτου στο θανατηφόρο τροχαίο του τράπερ Mad Clip, βάζει ο πραγματογνώμονας, Παναγιώτης Μαδιάς.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πραγματογνώμονος ο οδηγός πιθανόν να πάτησε φρένο για ανεξήγητους λόγους χωρίς να υπάρχει κάποιο εμπόδιο και κανένα άλλο αμάξι.

«Λόγω της φερόμενης υπερβολικής ταχύτητας η Porsche πάνω στην καμπύλη της δεξιάς στροφής έπρεπε να φύγει δεξιόστροφα. Αντίθετα , όμως μόλις ολοκλήρωσε το καμπυλόγραμμο τόξο της στροφής, το αυτοκίνητο έφυγε μπροστά και διαγώνια προς τα αριστερά, αριστερόστροφα. Αυτό είναι το παράδοξο της υπόθεσης . Για να κινηθεί έτσι το αυτοκίνητο και να εκτραπεί με αυτό το μηχανισμό που εξετράπη, μάλλον πάτησε για ανεξήγητους λόγους φρένο χωρίς να υπάρχει κάποιο εμπόδιο και κανένα άλλο αμάξι» λέει χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Μαδιάς.