Τελευταία ημέρα των μεταγραφών η σημερινή και οι διεργασίες στον Παναθηναϊκό κορυφώνονται, τόσο στο κομμάτι των μεταγραφών όσο και σε εκείνο των αποχωρήσεων.

Όσον αφορά το πρώτο, τα τυπικά φαίνεται πως απομένουν για να ντυθεί στα πράσινα ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, που έχει συμφωνήσει για τετραετές συμβόλαιο και αυτό που μένει είναι η διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων ανάμεσα στον Παναθηναϊκό, την Ιντεπεντιέντε και την Πατσούκα, που έχουν τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Τα πράγματα φαίνεται να έχουν δρομολογηθεί και η μεταγραφή θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας εφόσον όλα πάνε καλά, με τον παίκτη να έρχεται στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες.

Παίκτης του Παναθηναϊκού αναμένεται να γίνει και ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας της Έμπολι έχει συμφωνήσει σε όλα με το Τριφύλλι και θα υπογράψει για δύο ή τρία χρόνια.

Το μόνο που μένει να καθοριστεί είναι αν θα χρειαστεί να καταβάλει ένα ποσό στην ομάδα του ο Παναθηναϊκός ή θα τον αφήσει ελεύθερο η Έμπολι.

Στη δεύτερη περίπτωση η μεταγραφή θα μπορεί να ολοκληρωθεί και μέσα στις επόμενες ημέρες, αφού δε θα υπάρχει πίεση χρόνου.

Παράλληλα, πάντα παραμένει ανοιχτό και το ενδεχόμενο απόκτησης του Φράνκο Φεράρι, αν και υπάρχει στασιμότητα στην υπόθεση.

Ο βασικός λόγος είναι ότι ο Βόλος δεν έχει βρει ακόμη τον αντικαταστάτη του ποδοσφαιριστή.

Τέλος, μετά τον Αργύρη Καμπετσή, που μετακομίζει ως δανεικός στη Βίλεμ, και τον Σαβιέρ, που επέστρεψε στην Πορτογαλία για την Εστορίλ, στην πόρτα της εξόδου είναι και οι Αγιούμπ, Αϊτόρ και Μπεκ, με τον Παναθηναϊκό να αναζητά ομάδες για να τους παραχωρήσει.