Συνεχίζεται το αλαλούμ σχετικά με τις εκλογές της ΕΟΚ. Η ψηφοφορία είχε οριστεί για τις 12 Σεπτεμβρίου και θα διεξαγόταν ηλεκτρονικά, όμως υπήρξε νέο απρόοπτο. 62 από τα εγγεγραμμένα σωματεία κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα, κατά της εξαίρεσής τους από την ψηφοφορία, οδηγώντας πιθανόν σε νέα ανβολή, με την εκδίκαση της υπόθεσης να έχει οριστεί για τη Δευτέρα 30 Αυγούστου.

Η Ομοσπονδία είχε στείλει τον εκλογικό κατάλογο με τα εγγεγραμμένα σωματεία που έχουν δικαίωμα ψήφου, 556 συνολικά, από τις 30 Ιουλίου, προκειμένου να εγκριθεί τουλάχιστον 40 μέρες πριν την εκλογική διαδικασία όπως και συνέβη, με το θφηπουργείο αθλητισμού να τον εγκρίνει για να προχωρίσει στα επόμενα βήματα.

Όμως εδώ προκύπτει το πρόβλημα. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν εγγραφεί στο μητρώο άλλα 41 σωματεία, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 597. Σύμφωνα με το νόμο δεν έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές, όμως 62 σωματεία αποφάσισαν να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητές τους, καταθέτοντας σήμερα ασφαλιστικά μέτρα κατά της εξαίρεσής τους.

Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί από τον πρωτοδίκη τη Δευτέρα οπότε και αναμένονται περαιτέρω εξελίξεις.