Μια σειρά από ερωτήματα εγείρονται πλέον αναφορικά με το τι όπλισε το χέρι του 30χρονου διοικητή του αστυνομικού τμήματος στην Ερέτρια και τον οδήγησε στην αυτοκτονία με το υπηρεσιακό του glock, το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο 30χρονος αστυνομικός αφήνει πίσω του ένα παιδί, το οποίο ακόμα δεν έχει συμπληρώσει τους τρεις μήνες ζωής.

Την ίδια ώρα πηγές της αστυνομίας αναφέρουν στο evima.gr ότι στο μικροσκόπιο των ειδικών είναι όλα τα έγγραφα που υπήρχαν στο γραφείο του 30χρονου διοικητή του αστυνομικού τμήματος Ερέτριας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε από την έμπειρη Χαρά Σπηλιοπούλου «δείχνουν» αυτοκτονία.

Ένα σημείωμα και ένα μεγάλο γιατί

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου, μέσα στο οποίο βρέθηκε ο 30χρονος νεκρός, βρέθηκε ένα σημείωμα, στο οποίο είχε γράψει κάποιες «σκόρπιες» σκέψεις του, χωρίς ωστόσο να κάνει αναφορά στους λόγους που τον οδήγησαν στο να βάλει τέλος στη ζωή του.

Όπως αναφέρουν στο evima.gr αστυνομικές πηγές, αστυνομικοί βρήκαν το νεκρό συνάδελφό τους μέσα στο ιδιωτικό του αυτοκίνητο, εκείνος κρατούσε το όπλο και το δάχτυλό του ήταν ακόμα στη σκανδάλη του ατομικού του όπλου.

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε για τι παιδί μιλάμε! Αφοσιωμένος στη δουλειά του, ένας από τους καλύτερους αξιωματικούς της Εύβοιας. Είμαστε σοκαρισμένοι και στο άκουσμα της θλιβερής αυτής είδησης είπαμε ότι δεν μπορεί να είναι αλήθεια» είπαν στο evima.gr συνάδελφοι του αστυνομικού.

«Την Τετάρτη μιλούσα μαζί του για ένα θέμα του Δήμου στα πλαίσια της συνεργασίας που είχαμε και ήταν άριστη. Ήταν αρκετά ευδιάθετος κατά τη διάρκεια του τηλεφωνικής συνομιλίας που είχαμε» ανέφερε ο αντιδήμαρχος Ερέτριας, Κηρύκος Μπασινάς.

«Ήταν ένας από τους καλύτερους αξιωματικούς της Ελληνικής αστυνομίας στο Νομό. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβη. Μίλησα πρόσφατα μαζί του, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής και τον άκουσα μια χαρά», είπε στο evima.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας, Γιώργος Κουλιάκης.

Το τελευταίο αντίο θα πουν αύριο Σάββατο 28 Αυγούστου συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του άτυχου 30χρονου διοικητή του αστυνομικού τμήματος της Ερέτριας.