Όταν σου είναι αδύνατον να αντιπαρατεθείς πολιτικά και με επιχειρήματα, επιλέγεις άλλους τρόπους για να επιτεθείς, ακόμη κι αν είναι ρατσιστικοί και γελοίοι και αφορούν τα κιλά του «αντιπάλου» σου!

Χυθαία επίθεση για τα κιλά του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, εξαπέλυσε ο Θάνος Τζήμερος, ο οποίος προκαλεί για ακόμη μία φορά με τα αήθη όσο και ρατσιστικά του σχόλια στο διαδίκτυο.

Αυτή τη φορά, ο… περιφερειακός σύμβουλος Αττικής ξετύλιξε όλο το αντικομμουνιστικό του μένος κατά του Δημήτρη Κουτσούμπα, όχι φυσικά σε πολιτικό επίπεδο – αφού ο σύμβουλος δεν έχει δείξει να διαθέτει τέτοιο – αλλά για το σωματικό βάρος του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ.

«Μη γονατίζεις πολύ, γιατί θα πρέπει να σε ξανασηκώνουν με βίντσι. Χοληστερίνη – τριγλυκερίδια: οι μεγάλοι αντίπαλοι των κομμουνιστών του 21ου αιώνα», σχολιάζει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο Facebook ο Θάνος Τζήμερος.

Η απαράδεκτη ανάρτηση

Δεν είναι η πρώτη φορά που εξαπολύει τέτοιες χυδαίες επιθέσεις ο Θάνος Τζήμερος. Αναμφίβολα, όμως, αυτή τη φορά «έπιασε πάτο».

Ειδικά όταν η επίθεση ενός αυτοαποκαλούμενου «πολιτικού» στρέφεται κατά ενός αληθινού πολιτικού, με ήθος και συνέπεια, όπως ο Δημήτρης Κουτσούμπας.