«Ο Κώστας έπαιξε πάρα πολύ καλά, είχε… κρύο αίμα στη στιγμή του πρώτου γκολ. Χωρίς αυτή τη σέντρα δεν θα είχαμε σκοράρει. Και οι δύο μας φουλ-μπακ είχαν ένα καλό παιχνίδι. Εντυπωσιακό, αν θέλετε, αν υπολογίσουμε και τις ασίστ. Ο Κώστας με τη σέντρα του κι ο Τρεντ με το «τσίμπημα» για τον Μανέ. Ήταν πολύ καλοί κι αμυντικά σε ένα δύσκολο ματς», ανέφερε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά το ματς με την Μπέρνλι, πλέκοντας το εγκώμιο του Κώστα Τσιμίκα.

Ο Γερμανός προπονητής εντυπωσιάστηκε από την εμφάνιση του Έλληνα αριστερού μπακ στο ματς με την Μπέρνλι. Και δεν ήταν ο μόνος, καθώς όλο το «Νησί»… τρελάθηκε με τα… καμώματα του «Τσίμι» ο οποίος έδειξε πως… ήρθε για να μείνει και να εδραιωθεί!

Μετά το εξαιρετικό του ντεμπούτο ως βασικός στην Premier League, απέναντι στη Νόριτς, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ήταν και πάλι τρομερός και μάλιστα κατάφερε να βγάλει και την πρώτη του ασίστ στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, στο γκολ του Ζότα με το οποίο η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση.

Και η εμφάνιση του επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς ο «Τσίμι» κέρδισε το βραβείο του MVP του αγώνα, αποδεικνύοντας πως είναι 100% έτοιμος για το κορυφαίο επίπεδο, ενώ την ώρα της αλλαγής του δέχτηκε standing ovation από το φίλαθλο κοινό του «Άνφιλντ»! Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Οι αριθμοί του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπέρνλι, δείχνουν πως το βραβείο του MVP μπορούσε να καταλήξει μόνο στα δικά του χέρια…

74% ποσοστό στις μεταβιβάσεις, 4/9 επιτυχημένες σέντρες, 4 δημιουργημένες ευκαιρίες, 1 ασίστ, 7/12 κερδισμένες μονομαχίες και 2/3 εναέριες κερδισμένες μονομαχίες! Τρομερός…

Ο… Greek Scouser όπως τον αποκαλούν οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ έχει καταφέρει να… κερδίσει τους fans όλης της Premier League και αυτό αποδεικνύεται με μία ματιά στο πασίγνωστο παιχνίδι του κορυφαίου πρωταθλήματος της Ευρώπης, το Fantasy Premier League.

Στην πρώτη αγωνιστική, ο «Τσίμι» επιλέχθηκε μόλις από το 3.7% των παικτών του FPL. Μετά την πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στη Νόριτς, ο Έλληνας μπακ κατάφερε να πείσει το 27.9% των παικτών πως αξίζει μία θέση στην ομάδα τους! Εκτόξευση!

Όλα αυτά την ώρα που ο Άντριου Ρόμπερτσον φαίνεται έτοιμος για την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό στον αστράγαλο. Κι όμως, ο Κλοπ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να δώσει φανέλα βασικού στον Τσιμίκα στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής απέναντι στην Τσέλσι στο «Άνφιλντ»!

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Γερμανό τεχνικό, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να αγωνιστεί απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης!

«Ο Κώστας είναι σε πολύ καλή κατάσταση, είχε έναν τρομερό αγώνα, είχε και την πολύ καλή σέντρα. Δεν θα είναι πρόβλημα να επιλέξω για το ματς με την Τσέλσι. Για έναν προπονητή υπάρχει πρόβλημα όταν δεν έχει αριστερό μπακ να βάλει, όχι όταν έχει δύο καλούς», σημείωσε ο Κλοπ ο οποίος φαίνεται πως σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού κόντρα στην Τσέλσι στον Τσιμίκα.