Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα το πρωί, ο 21χρονος δράστης της δολοφονίας του 20χρονου, που διεπράχθη στην τοπική κοινότητα Άνω Καμήλας Σερρών.

Ο 21χρονος κρίθηκε ομόφωνα προφυλακιστέος, ιδιαίτερα των σκληρών πράξεών του και γιατί θεωρήθηκε επικίνδυνος για την τέλεση νέων, αξιόποινων πράξεων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του infonews24.gr, τραγική φιγούρα ήταν ο πατέρας του 20χρονου θύματος, ο οποίος περίμενε έξω από τα δικαστήρια και μόλις είδε τον φερόμενο ως δράστη να βγαίνει, δεν άντεξε και ξέσπασε.

«Το παιδί μου ρε» ήταν η φράση που ξεστόμιζε συνεχώς, ενώ φίλοι του, αλλά και αστυνομικοί, προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν.

Ερωτική αντιζηλία

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης μαχαίρωσε τον νεαρό μετά από λογομαχία που είχαν επειδή το θύμα είχε συνάψει σχέση με την πρώην κοπέλα του δράστη.

Ο δολοφονημένος 20χρονος από το Μητρούσι Σερρών φέρεται ότι είχε κάνει δεσμό με την πρώην κοπέλα του 21χρονου από το Λιβαδοχώρι. Μάλιστα, βρίσκονταν στην ίδια παρέα που βρέθηκε στην πλατεία της Άνω Καμήλας.

Οι δυο νέοι άρχισαν να καβγαδίζουν με αποτέλεσμα ο 21χρονος να βγάλει ένα μαχαίρι και να επιτεθεί στον 20χρονο χτυπώντας τον στη θωρακική χώρα. Ο άτυχος νεαρός σωριάστηκε νεκρός, καθώς το πλήγμα επέφερε τον ακαριαίο θάνατό του.

Πλάνα που σοκάρουν

Ο φερόμενος ως δολοφόνος του 20χρονου έχει ανεβάσει στα social media φωτογραφίες και βίντεο κρατώντας μαχαίρι.

Σε μια από τις φωτογραφίες ο δράστης, γυμνός από την μέση και πάνω, κρατάει ένα μαχαίρι στο ίδιο ύψος του στόματός του και γράφει χαρακτηριστικά ως σχόλιο πως «Κάθε φορά που σφάζω κάποιον το ανεβάζω στόρι».