Η ΚΟΕ έχει θέσει ένα δίλημμα στον ομοσπονδιακό προπονητή, Θοδωρή Βλάχο: να παραμείνει είτε στον πάγκο της εθνικής ομάδας είτε στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Ο Θοδωρής Βλάχος απάντησε με δηλώσεις του σε αυτό το ζήτημα και είπε πως είναι σαν να του λένε «διάλεξε ανάμεσα στα δυο σου παιδιά».

Ωστόσο, ο κόουτς ανέφερε πως οι συζητήσεις με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Κυριάκο Γιαννόπουλο, έγιναν σε πολύ καλό κλίμα, ενώ ακόμη δεν ξέρει τι να κάνει και τι απόφαση να πάρει.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Βλάχος:

«Μιλήσαμε σε πολύ καλό κλίμα με Γιαννόπουλο και Αφρουδάκη στο Τόκιο. Το συμβόλαιό μου λήγει τον Σεπτέμβριο. Είμαι ο μόνος προπονητής στον κόσμο που ανανεώνει κάθε χρόνο το συμβόλαιό του. Μου έκαναν μια πρόταση. Για να είμαι ειλικρινής, εγώ είμαι προπονητής μέχρι τώρα στις δύο κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Ο Ολυμπιακός κορυφαία στην Ευρώπη και η Ελλάδα στον κόσμο.

Το δίλημμα αυτό που μου έχει μπει πρέπει να το δεχτώ και δεν θα ήθελα να μπω σε αυτό το δίλημμα, αλλά από την στιγμή που μπαίνω είναι πολύ δύσκολη η απόφαση. Δεν είναι θέμα ούτε χρημάτων ούτε συμβολαίων. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι αυτό δεν το έκανα για τα χρήματα (κοουτσάρισμα της εθνικής ομάδας).

Είναι σαν να σου λένε ότι έχεις δύο παιδιά και άφησε το ένα πίσω από την πόρτα. Είναι δύσκολη η απόφασή μου και δεν ξέρω τι θα κάνω. Είναι κάτι που δεν με αφήνει να χαρώ πάρα πολύ την μεγάλη διάκριση. Ό,τι και να αποφασίσω, όποια ομάδα και να αφήσω, θα το κάνω με μαυρισμένη ψυχή. Είναι κάτι που δεν το ήθελα. Έτσι όπως φτάσαμε, είναι δύσκολο να αφήσεις ένα από τα δύο παιδιά σου».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από