Ο Μίλτος Τεντόγλου προκρίθηκε με συνοπτικές διαδικασίες στον τελικό του μήκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δείχνοντας πως είναι σε απίστευτη κατάσταση στο Τόκιο.
Ο έλληνας άλτης από το πρώτο του κιόλας άλμα στον προκριματικό έπιασε το όριο των 8.15 μέτρων και έκλεισε θέση για τον τελικό, όπου είναι ένα από τα φαβορί στο αγώνισμα για μετάλλιο.
Ο Τεντόγλου έκανε άλμα στα 8.22 και πλέον περιμένει να δει τους υπόλοιπους αθλητές που θα βρεθούν στον τελικό, με τον έλληνα πρωταθλητή να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να κατέχει και την κορυφαία επίδοση στον κόσμο φέτος με 8.60 μέτρα.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο τελικός του αγωνίσματος είναι προγραμματισμένος για τις 2 Αυγούστου στις 4:20 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας.
Δείτε το άλμα
- Μεταξύ Έπστιν και UFO: Τι ρώτησαν τους Κλίντον στην Επιτροπή Εποπτείας της Βουλής των Αντιπροσώπων
- Προβλέψεις Football Rankings: Σενάριο με Ολυμπιακό στο Champions League και τριπλή ελληνική παρουσία στο Europa
- Φοινικούντα: Ελεύθεροι χωρίς όρους οι δύο κατηγορούμενοι για υπόθαλψη εγκληματία – Τι ζητούν






