Θράσος καταλογίζει στο Νίκο Παππά η ΝΔ για αναρτήσεις του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα πόθεν έσχες, υπενθυμίζοντας ότι η Βουλή τον έχει παραπέμψει στο Δικαστικό Συμβούλιο για παράβαση καθήκοντος στην υπόθεση του διαγωνισμού με τις τηλεοπτικές άδειες.

«Αν η λέξη θράσος είχε πρόσωπο, αυτό θα ήταν του κ. Παππά. Ο πρώην υπουργός του κ.Τσίπρα, που ελέγχεται από την Δικαιοσύνη για ένα από τα μεγαλύτερης ηθικής απαξίας αδικήματά που μπορεί να διαπράξει δημόσιος λειτουργός, αναλύει μέσω ανάρτησης τις απόψεις του περί ηθικής. Θα τον συμβουλεύαμε να κρατήσει τις αναλύσεις του αυτές για το Δικαστικό Συμβούλιο το οποίο μάλλον θα ενδιαφέρουν περισσότερο».

Μεταξύ πολλών άλλων tweets που αναπαρήγαγε ο Νίκος Παππάς για το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη, έγραψε συγκεκριμένα:

«Υπάρχει μια 10ετής σύγκρουση με ένα καθεστώς απόκρυψης πλούτου και φόροδιαφυγής: Από τη λίστα Λαγκάρντ ως τη Novartis συνδέονται με μια λεπτή γαλάζια γραμμή. Σύγκρουση μεταξύ μιας παράταξης που οικοδομεί, υπηρετεί και ενσωματώνει τέτοια φαινόμενα και μιας άλλης που παλεύει για διαφάνεια».